avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal probleme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal probleme

Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada detrerminata de 3 luni de debutant, apoi s-au facut contracte pe nedeterminat, vreau sa stiu care contract se va inchide in revisal primul sau ambele , pentru ca daca un angajat pleaca practic trebuie sa ii inchizi contractul iar daca il inchid pe primul al doilea va ramane in derulare, daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 2 August 2011
Trebuia sa faca corectie si s-o transmita la ITM .. astfel incat si la angajator si la ITM ar fi aparut acelasi numar de c.i.m.
Dar daca am un ctr. pe perioada de 3 luni si expira sa zicem la 31.07.2011 si eu ii prelungesc incepand cu 01.08.2011 pe perioada de 6 luni printr-un alt contr. de munca tot trebuie sa fac decizie de incetare la primul ctr. ?Oricum mi se pare o aberatie acest art. 56 alin 2 din CM.
Va multumesc pt. raspuns.
Prelungirea se face cu data de 31.07.2011 si nu cu data de 01.08.2011 ... se face act aditional de prelungire a duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)
Pot incheia 3 cim pe durata determinata cu aceeasi persoana primul de 36 luni si urmatoarele doua cate 12 luni? SimonescuC SimonescuC Prin titlul acestui subiect desi cred ca am spus totul, vreau sa ma fac mai bine inteles de dvs., si sa va prezint urmatorul scenariu: Conform prev. art. ... (vezi toată discuția)