avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere casa funerara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere casa funerara

Buna ziua. Doresc sa deschid o casa funerara care sa ofere printre altele si servicii de ”depozitare” a decedatului pentru obiceiurile religioase cum ar fi priveghi etc. Am cautat pe net si nu am gasit legislatie in domeniu si m-ar interesa ce autorizatii am nevoie pentru asa ceva, cum ar trebui sa fie utilat spatiul si ce conditii trebuiesc indeplinite. Daca stie cineva sau macar ce legi sa caut ar fi de mare ajutor.

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare firma gestionarea deseurilor romyyy romyyy Buna ziua. Suntem in curs de infiintare a unei firme de consultanta pe diverse domenii si am observat o cresterea a pietei pe domeniul deseurilor. Ne-ar ... (vezi toată discuția)
Montare instalatie aer conditionat lucianmax20 lucianmax20 buna ziua .... asi fi si eu inresesat sa mi deschid o \"afacere\" in domeniul instalatii frigorifice dar am cautat pe net si nu prea am gasit cine stie ... (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)