avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incetare contract de munca

incepind cu data de 1-07 -2011 am fost trecuta in incapacitate de munca de catre comisia de expertiza a muncii,dupa care a trebuit sa depun dosarul la casa de pensii si sa astept 45 zile pina la venirea deciziei de pensionare.Intrebarea mea este cind se face incetarea contractului de munca acum sau cind vine decizia?
Si o alta intrebare cine ma plateste in aceasta perioada pina vine decizia de pensionare?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: 1956 , utilizator 16:32, 22 Iulie 2011
Incetarea ctr. de munca se face in momentul in care prezentati la locul de munca decizia de pensionare.Pana la decizia de pensionare trebuie sa depuneti la sediul societatii actele care dovedesc in acest moment incapacitatea de munca, respectiv concediul medical eliberat de medic.Pana la iesirea deciziei de pensionare sunteti platita de catre societatea la care lucrati aceasta urmand sa-si recupereze banii de la CASS ulterior.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand inceteaza cim? (pensie pentru limita de varsta) mamana mamana Sunt asistent maternal profesionist,Am solicitat iesirea la pensie pentru limita de virsta,iar tinara care se afla la mine in plasament,va parasi aceasta forma ... (vezi toată discuția)
La pensionarea de invaliditate,cand se desface contractul de munca? danaanca danaanca M-am pesionat pe caz de boala,am dus la firma decizia de la comisia de expertiza,ei urmand sa-mi duca dosarul la casa de pensii dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca indeplinire varsta pensionare karlasofia karlasofia In situatia in care angajatul toata luna octombrie are concediu de odihna, la jumatatea concediului de odihna vine cu medical pentru 30 zile ( pana aproape de ... (vezi toată discuția)