avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile

Buna ziua

Ma numesc Maier Dan sunt din Arad am 26 de ani,am si eu o intrebare?
As vrea sa imi fac o sala de sport acoperit sa functioneze si iarna pe langa el un vestiar si un bar cu terasa,detin un teren de 1400 de mp as vrea sa stiu ce conditii sunt si ce trebuie indeplinit sau o ferma de vaci sau porci pe terenul respectiv daca ma puteti ajuta cu niste informatii

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
danibia, utilizator
Cel mai recent răspuns: finantari , utilizator 12:20, 4 August 2011
Intrebarile sunt multe, deja printr-un singur mesaj ne spuneti ca ati vrea sa faceti:
- sala de sport
- vestiar (dar nu inteleg care e valorificarea ideii)
- bar cu terasa
- ferma de vaci
- ferma de porci

Proiecte diferite, cu incadrari diferite, unele eligibile pe unele programe, altele pe alte programe, altele neeligibile, cu conditii tehnice si tehnologice diferite si, nu in ultimul rand, afaceri care necesita unele o anumita pregatire profesionala (ferma), iar altele experienta pentru a fi administrate cu succes.

Lamuriti-va mai intai ce stiti sa faceti, ce vreti sa faceti si discutati aprofundat cu un consultant, caci e prea mult pentru un simplu mesaj pe forum.
daca mai aveti inca nevoie de raspuns puteti sa il postati si pe forumul portalului [ link extern ] -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - fonduri europene fara cofinantare silviumol12 silviumol12 pot sa accesez ceva fonduri europene fara cofinantare, adica pot sa fac doar documentatia si nu trebuie sa depun eu o anumita suma de bani ...??? (vezi toată discuția)
Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)
Pesta porcină. are dsv, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție? vicky2015 vicky2015 are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie? sau orice alta autoritatie a statului? multumesc! (vezi toată discuția)