avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesionare despagubiri ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesionare despagubiri ?

Intr-un contract de ipoteca este prevazut faptul ca, Garantul-Ipotecar cesioneaza in favoarea Creditorului Ipotecar '' orice drepturi reprezentand eventualele despagubiri privind bunul ipotecat, datorate mie de catre societatea de asigurari''.
Ce include ''orice drepturi''? Nu inteleg.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 22:36, 21 Iulie 2011
Pesemne ati semnat si un contract de asigurare a imobilului ipotecat.
Se refera la suma de bani pe care ar trebui sa o incasati in cazul producerii evenimentului asigurat.
Adica despagubirea o incaseaza banca, in contul creditului, nu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza o asigurare cesionata in favoarea bancii? irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii. Daca doamne ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta cristian_cojocaru cristian_cojocaru Am o locuinta achizitionata prin credit ipotecar. Locuinta este asigurata in baza acestui credit printr-o polita pe care am semnat-o la incheierea creditului ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie pad SPAIUC71 SPAIUC71 am un credit cu ipoteca pentru care incepand cu anul acesta mi s-a solicitat suplimentar asigurarea PAD cesionata in favoarea bancii.Mentionez ca blocul in ... (vezi toată discuția)