avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... amenda rovinieta pe PFA radiat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

amenda rovinieta pe PFA radiat

Buna ziua.
La inceputul anului 2011 am circulat fara sa-mi dau seama fara rovinieta aprox 40 zile cu auto proprietare Persoana Fizica Autorizata.
intre timp PFA-ul l-am radiat.
Acum am inceput sa primesc PV de constatare a contraventie + instiintare plata pe aceasta firma radiata.
intrebarea este: ce se intampla daca nu platesc? firma nu mai exista...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 01:13, 23 Iulie 2011
Din punct de vedere legal, veti fi executat silit.(vedeti si art 20 din OUG 44/2008)
Din punct de vedere legal, veti fi executat silit.(vedeti si art 20 din OUG 44/2008)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lory22 lory22 Buna ziua, ma confrunt cu o situatie cam ciudata. Sotul meu a primit o instiintare de executare silita , executare care reiese ca in urma cu 3 ani in 2012 a ... (vezi toată discuția)
Amenzi intarziate rovinete iuliansarariu iuliansarariu buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)