avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

Buna ziua,
Am circulat o perioada cu masina avand Rovigneta expirata. Am fost surprins de camerele fixe de verificare a rovignetei si am primit amenda pe care am platit-o ulterior.
Intrebarea mea este : Daca in ziua respectiva cand am fost surprins am mai trecut si prin alte locuri de monitorizare, este posibil sa platesc amenda de mai multe ori??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 21:09, 22 Iulie 2011
Daca ai platit amenda dar nu ai cumparat rovigneta vei primi in continuare amenzi dupa parerea mea;) in cazul in care tu ai trecut prin 7 locuri nu ar trebui sa primesti inca 7 amenzi in aceeasi zi :)
Amenda o veti plati pentru fiecare data cand ati fost surprins fara rovigneta. Daca ati fost prins de 10 ori in acelasi loc, dar la ore diferite in aceasi zi, veti plati pentru fiecare contraventie comisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pt lipsa rovigneta Asterix83 Asterix83 Buna ziua. am si eu o intrebare in legatura cu amenda pt lipsa rovignetei. In luna aprilie 2023, din greseala/neatentie, am circulat in judet fiind surprins ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!! nu am fost informată prin e mail de expirarea rovignetei, ... ELLANICOLAE ELLANICOLAE Buna ziua!!! Nu am fost informată prin e mail de expirarea rovignetei, uitând complet de aceasta, am circulat pe drumuri publice, trecând săptămânal ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta raoul_stef raoul_stef Buna ziua. Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta : am primit de la executor judecatoresc o decizie de executare silita pentru un debit de 28 euro la ... (vezi toată discuția)