avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibilitatea obligarii de dare de accept pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibilitatea obligarii de dare de accept pentru dezmembrare de C.F.

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.

Adica este vre-o lege care sa oblige o persoana care se afla in litigiu cu alte trei persoane pentru o prestatie tabulara , ca sa isi deie acordul pentru dezmembrarea C.F.-ului terenului si realizarea C.F.-urilor individuale ale apartamentelor si ale parcarilor?

Mentionez ca am notat litigiul in C.F.-ul terenului pe care s-a contruit imobilul. ( pentru apartament si parcare.)

Din cate stiu o notate este o atentionare pentru un posibil cumparator.

Si pe de-asupra doua persoane din cel trei initial implicate si-au vandut partea lor de teren de 50% la a treia persoana si sotia acestuia.
Si au intabulat terenul de sub imobil pe numele lor 50% pe unu si 50 pe sotia acestuia.

Notarea litigiului in C.F. a existat si in momentul in care s-a vandut terenul si dupa aceea l-au intabulat.

De ce nu ar putea sa faca dezmembrarea de C.F. si fara acordul meu si registratorul de la C.F. sa treaca litigiul pe apartament si pe parcarea la care se refera litigiul in cauza?

Va multumesc de raspunsuri anticipat.

Cu deosebita stima,

Patitul 2

Alte discuții în legătură

Posibilitatea obligarii de dare de accept pentru dezmembrare c.f. patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Adica este vre-o lege care sa oblige o persoana care se afla in litigiu cu alte trei persoane pentru o prestatie ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o intrebare. Daca proeminentul constructor(-i) refuza sa faca C.F. - individuala la fiacare apartament din ansamblul rezidential , atunci ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o problema majora si v-as cere niste sfaturi. Impreuna cu fratele meu am cumparat un apartament in anul 2007. La semnarea antecontaractului ... (vezi toată discuția)