avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Cum pot gasi oportunitati de colaborare pt ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Cum pot gasi oportunitati de colaborare pt implementarea standardelor ISO?

.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2009
dvn_dvn28, utilizator
Cu un Cab de av poti colabora la modul ca te poate recomanda clentilor care au nevoie de astfel de servicii. Pentru inceput vred ca este ok daca gasesti o firma mare cu care sa colaborezi sau poate chiar SRAC. Daca nu ma insel acesta din urma are nevoie de auditori de sisteme. Daca esti hotarata sa depui cv-uri la astfel de firme (de consultanta ISO) iti pot recomanda cateva. Este imp. sa cunosti si o lb. straina. Succes!
Cat despre drept, cred ca iti va usura munca. Oricum certificarea si auditul vor fi activitati de viitor. In mom. ac imi vine in minte doar det norske veritas ca si firma.....Mai exista o alta la Timisoara dar nu imi amintesc in ac moment numele. TUV, etc.
imi puteti transmite pe emailul din profil mai multe date si va pot raspunde mai in amanunt despre aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Este facultatea de drept una spre care ar trebui să mă îndrept? draganemanuel draganemanuel Bună ziua! Numele meu este Emanuel, și aș dori să adresez o întrebare comunității dumneavoastră. Sunt elev în clasa a XII-a la profilul Uman secția ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu concedierea pt. existenta cv-ului online vorbaretu vorbaretu Buna ziua Situatia este urmatoarea: in cadrul unei firme, toti angajatii au primit un email in care li se aduce la cunostinta faptul ca daca au cv-uri ... (vezi toată discuția)