avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Consultanta implementare proiect fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Consultanta implementare proiect fonduri europene

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de fonduri europene nerambursabile. Factura de consultanta pentru implementarea proiectului se trece pe cheltuieli la momentul primirii ei, sau la data incasarii finantarii, iar pana atunci pe cheltuieli in avans? Mentionez ca aceasta se incadreaza la cheltuielile considerate eligibile, in proportie de 70% ca si toate celelalte cheltuieli.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 14:07, 25 Iulie 2011
Pentru niste servicii prestate - care constau in intocmirea unei documentatii si pentru care sper ca aveti PV de predare-primire - puteti gasi vreo justificare economica sa incadrati suma achitata la categoria "avansuri"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea fondurilor europene FREDU FIN FREDU FIN Cum se tine contabilitatea fondurilor europene/ fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)