As dori sa stiu si eu sa stiu care act normativ aproba noul model de REFERAT MEDICAL cuprins in anexa nr. 2 utilizat pentru Comisia de expertiza si recuperare a capacitatii de munca, formular care inlocuieste vechiul model al scrisorii medicale aprobat prin Ordinul 1000/2008?
Postez mai jos noul model (
[ link extern ] ):
Anexa nr. 2
Unitatea sanitară
Nr .............. / ........
REFERAT MEDICAL
Privind pe dl/dna.................................................................................CNP...............................................................
cu domiciliul în localitatea .................................................................. str ................
nr ....... , bl .......... , sc .......... , et ......... ap ........... judeţul/sectorul ..............................
Diagnostic clinic:
Simptomatologie*):
Examen obiectiv detaliat*):Î= _________ cm ; G= _______ kg ; TA = _________ mmHg ; AV= ________ b/min
Investigaţii clinice, paraclinice*):
Tratamente urmate
Observaţii: ............................................................................................
Medic de specialitate,
*) Datele înscrise trebuie să susţină diagnosticul clinic, stadiul evolutiv al afecţiunilor prezentate.
Pentru bolnavii netransportabili, referatul medical trebuie să conţină date care să justifice din punct de vedere medical
imposibilitatea deplasării.
Va multumesc.