pneagu a scris:
Acum problema e.....ce pot face eu ...
demisia.....
aparitia la TV....
Demisie: este actul de vointa al dv.
Aparitie la TV?: numai daca o considerati "facatura politica", se poarta....
Sfat: Contestati in instanta eventuala decizie de incetare si nu uitati sa specificati ca nu ati beneficiat de preaviz (preavizul producand efecte de la data la care ati luat la cunostinta).
Daca sunteti sigur ca "sunteti lucrat" in legatura cu prezenta de la serviciu tot in instanta puteti contesta masura /decizia luata de angajator.
Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru. Daca va angajati avocat solicitati instantei si recuperarea cheltuielilor de judecata (onorariu sau alte cheltuieli justificative).
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI...
Mentionz..NU AM FOST ANUNTAT DESPRE PREAVIZ.....acea fituica a trimis-o in iulie..anuntandu-ma k..vezi...deja is pe dinafara....de pe 30.06.....safu de akolo..memaipunandu-ma pe pontaj...fara nici un anunt sau ceva ....
Cei de la Bucuresti miau trimis acasa despre ce vor sa faca...si zik ei..imi dau termen ana pe 27.07 sa apar la ei ..in BUCURESTI..sa explic carei treaba....adica ..eu nam servici nici akum...si sa cheltui bani...pentru ce?.....EI NU SE POT DEPLASA...daca zik ei k sunt corecti?
Si mai ziceti-mi un lucru....daca ei imi desfak disciplinar contractul...cu ce ma afecteaza asta pe mine?..pentru o angajare ulterioara ..ma refer...
...si nu trebuie sa fie o locratura k sai dau la TV..sa vada poporu ce face MAFIA DIN ROMANIA.....k sunt MULTI ALTII CARE FAC LA FEL.......
Mai veau sa adaug....au mai fast "LINSATI/PROSTITI SA PLECE....inca vreo 4..5 persoane......in locul nostru....ADUNCAND ALTE PERSOANE PE ACELEASI POSTURI....
Mentionez iar...este vb despre o firma care """asigura""" paza in trun MAGAZIN CU UN MARE BREND.....INTRUN EVENTUAL SCANDAL...O sa apara si ceilalti......
ce ma sfatuiti......k nu ie frica de nimik....nici credincios nu-s.....asa k POT SA MERG PANA LA CAPAT....
CEI DE LA ITM IASI...SAU BUCURESTI....CE TREBUIAU SA FACA?...k nustiu cum e.....AU VB INTRE EI..SI CAZUL SE INCHIDE RAPID...ASA ZIK EI....
O SA VUIASCA TV SI INTRNETU DE CE FAC EI DACA...FAC CE AU ZIS...
MULTUMESC...Scuze pt scris...da nu stiu cum sa scriu..k ar trebui vreo 3..4 pagini...:((