avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de management
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de management

Buna ziua!

am o firma SC X SRL, pentru unul din administratori se cere ca sa aiba contract de management,am urmatoarele intrebari daca ma poate ajuta cineva:

1. cum se inregistreaza acest contract?

2. ce contributii se platesc?

3. unde il inregistrez?

4. imi puteti recomanda o lege, care ii legislatia care predeve modul de intocmire al acestor contracte?

VA multumesc
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 00:02, 24 Iulie 2011
Notiunea de "se cere" este cam ambigua. Cine cere asa ceva? Legea in nici un caz nu cere asa ceva pentru SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii contract de management / administrare bibi2085 bibi2085 buna ziua! am si eu o intrebare. la un contract de management ce contributii catre stat se opresc?? si cum se inregistreaza in contabilitate, in ce ... (vezi toată discuția)
Contractul de administrare unde se.. melchior melchior UN SRL are asociat unic care este si administrator. El va renunta la statutul de administrator in favoarea altei persoane, va ramane doar asociat ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese raluca29tim raluca29tim este reglementat in legislatia noastra conflictul de interese in domeniul privat, conflict ce poate aparea intre doua SRL-uri (vezi toată discuția)