avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna Ziua,

Am o firma suspendata temporatr de 1 an de zile si as dori sa o radiez dar in schimb fara costuri prea mari. Am intels ca una dintre proceduri ar fi nereluarea activitatii dupa cei 3 ani de la suspendare. Imi puteti spune, va rog, daca este adevarat??


Multumesc,


Mantionez ca situatiile financiare si declaratiile fiscale au fost depuse la termen.
Cel mai recent răspuns: stanciuu_auco , utilizator 00:04, 12 August 2008
teoretic exista aceasta posibilitate insa practic nu e chiar asa de simplu. Ar trebui ca ORC sa se sesizeze din oficiu cu privire la expirarea perioadei de suspendare a societatii ceea ce se realizeaza mai greu. S'ar incepe astfel procedura dizolvarii cu toate consecintele ei...numire de lichidator....publicare m.of. si radiere.
Asa ca se lungeste treaba....mai bine mergeti pe procedura normala daca este urgenta.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2008
A. Ionut, Consilier juridic
Asteptati 3 ani de ce va grabiti? Poate peste 3 ani vindeti firma cu 10.000 de EUR.
10.000euro? de ce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Bilant finante valery valery Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de firma ( s.r.l ) ! liv.savu liv.savu Salutare ! Am un S.R.L , care are activitatea suspendata temporar de la registrul comertului pe 3 ani de zile incepand din 2010 , regim derogatoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)