avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă speta pe legea 314/2001
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

speta pe legea 314/2001

as dori sa vad daca are cineva o speta pe legea 314/2001 prin care asociatul unic cere ORC dupa radiere ,in justitie in baza art 6 din legea de mai sus si a legii 31 sa'
i se recunoasca dreptul de proprietate asupra patrimoniului in baza transmiterii universale a acestuia in beneficiul asociatului unic.
am vazut ceva asemanator la tribunalul din cluj dar nu pe 314 ci doar pe 31.
acela nu depusese bilanturile pe 2 ani si tribunalul i'a dat castig de cauza si a obligat registrul sa'i certifice drepturile. si cartea funciara sa'i intabuleze imobilul.
este un precedent pe 314 exceptia de neconstitutionalitate dar peun SA si se ref la punctul 7. dar srl cu asociat unic are alt regim cel putin pana in 2006
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
cascatu, utilizator

Alte discuții în legătură

Satutul imobilului dupa radierea de catre rc a srl cu asociat unic in 2002 pe l 341 cascatu cascatu RC a radiat societatile care nu au completat capitalul social in intervalul cerut de lege. tinand cont ca e vorba de srl cu asociat unic la acea data nu se ... (vezi toată discuția)
Se poate dizolvare+radiere fara lichidare ? eugen05 eugen05 Buna ziua Se poate sa dizolv si sa radiez voluntar o firma care nu a avut niciodata activitate , fara sa fie nevoie de lichidator . Firma nu a avut si nu are ... (vezi toată discuția)
Lichidare legea 359 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o firma (cu asociat unic) care a cumparat un auto si un apartrament pe numele ei a fost dizolvata cf ... (vezi toată discuția)