avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA suspendare executare act administrativ
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

suspendare executare act administrativ

intr-o actiune de anulare act administrativ (t.v.a)impotriva a.n.a.f., pe care am depus-o la tribunal, am facut si o cerere de suspendare executare act administrativ pana la ramanerea definitiva a cauzei pe fond am platit cautiunea si am castigat la tribunal. fiscul a facut recurs si am pierdut la curtea de apel. ce cale mai pot avea? o revizuire cumva? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dianamorena , utilizator 22:48, 23 Iulie 2011
daca va incadrati in motivele expres prevazute de lege pt a promova aceasta cale extraordinara de atac, contestatia in anulare, atunci e indicat sa depuneti o astfel de cerere.
dar nu e mai indicat sa depun o revizuire propriu-zisa? iar unul dintre motive ar fii chiar acela ca au fost date doua hotarari diferite privind actiunea - cererea de executare a actului administrativ? tribunalul mi-a admis cererea iar c de apel mi-a respins-o. va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)