Situatia pt.care mi-a fost ridicata masina este urmatoarea:Parcarea fiind in reparatie am lasat masina in apropiere,dupa ce am luat tichet de parcare .E adevarat exista un semn de oprire interzisa.Am lipsit max. 10 min.Cand m-am intors masina nu mai era,am fost sa o ridic,am platit 380 lei si am fost instiintat ca voi primi pv prin posta.L-am primit.Intocmit de politia rutiera care vezi Doamne a dispus ridicarea.In realitate cei de la ridicari au adus la cunostinta politiei care a intocmit apoi pv.Am inteles de la prieteni ca daca "vorbeam frumos" scapam de amenda de la politie.
Daca voi contesta in instanta pv ca fiind de fapt un fals cata vreme politia nu a constatat nimic ci a fost informata,ma lupt cu morile de vant?
Multumesc pt. raspuns,poate ma ajuta sa-mi calmez revolta ca trebuie sa platesc in 2 parti pt. o greseala.Ba mai am si puncte de penalizare.Deci chiar 3 plati pt o fapta.Ca sa nu mai socotim si ca am platit parcare.
Intr-adevar va luptati cu morile de vant. Politia o sa va demonstreze ca au avut si martori pt ca firmele de ridicare au informatori platiti in zona, persoane care lucreaza pe la diferite chioscuri si care ii anunta cand cineva a oprit in zona interzisa.