avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Federatie sportiva: solicitare precizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Federatie sportiva: solicitare precizare

De curand am ajuns in Consiliul de Administratie intr-o federatie. Unul dintre membri, ce apartine unui club membru in Federatia cu pricina, a cerut CA sa-i puna la dispozitie o lista cu membrii CA si datele de identitate, pentru a se putea adresa CNSAS si a afla daca cei din CA au facut politie politica (adica au fost in clubul "baietilor cu ochi albastri").
Ce spune legislatia in domeniu la ora actuala? Trebuie CA sa raspunda solicitarii sau nu?
Multumesc pentru lamuriri!
Cel mai recent răspuns: yo3hkw , utilizator 23:05, 11 August 2008
e o simpla declaratie ,o formalitate,nu o lua prea in serios.din cate stiu chiar daca esti trecut acolo nu ti se poate intimpla nimic decat sa pici rau in ochi unora,normal numai tu poti sa ti citesti dosarul,oficial,dar neoficial cine are relati
Multmesc de mesaj. Pe mine nu ma deranjeaza problema ptr ca nu am nimic de ascuns. Se pare ca sunt altii cu probleme de trecut si se opun ca datele sa fie furnizate la cererea unuia dintre membrii acestei mici comunitati. Intrebarea mea era: legal trebuie sa i se furnizeze omului datele cerute sau nu? Nu am pus problema de declaratie pe proprie raspundere, ci de furnizarea unor date de identificare in baza carora omul sa solicite CNSAS un raspuns. Multumesc pentru clarificari
Daca acea federatie exista,intrebarea de bun sumt se pune in acest fel: ce temei legal exista pentru infiintare si organizre a acesstei federatii? Cineva, se presupune, profita din plin de acest lucru si altcineva nemultumit de situatie intreaba. Asteptam provincia!
Federatia exista si chiar de multi ani. Temeiul legal nu stiu daca are vreo importanta. Daca da, va rog reveniti si incerc sa aflu acest temei, poate obtin si un raspuns la intrebarea mea. Nu se pune problema ca profita cineva de pe urma acestei federatii, dar sunt chestiuni ce trebuie lamurite ptr ca membrii sa stie cine au fost si ce au facut cei care ii conduc. Nu cred ca provincia poate aduce o clarificare, dar daca credeti .... eu astept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Federatia filantropia angajeaza manager financiar (ff-mf-004-09/ ff-mf-005-09) gasserane gasserane Federatia Filantropia este o organizatie non-profit, infiintat in 2008 cuprinzand 11 dintre cele mai puternice ONGuri organizate pe langa Biserica Ortodoxa ... (vezi toată discuția)
Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)