avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Model de raspuns - Notificare lichidare amiabila ...
Discuție deschisă în Executare silită

Model de raspuns - Notificare lichidare amiabila datorii

Buna ziua,

In urma unui proces pierdut am primit o notificare de la executor prin care mi se face oferta de a lichida amiabil suma datorata, in caz contrar se va trece la executarea silita.
As dori sa-mi dati un model de raspuns la o astfel de notificare prin care eu sa fac o propunere de plata esalonata fara a mai fi nevoie sa se purceada la executarea silita.

Va multumesc anticipat si sper ca ma veti putea ajuta!
Cel mai recent răspuns: Calina Sorescu , Mediator 19:34, 25 Iulie 2011
AlexandruN a scris:

Buna ziua,

In urma unui proces pierdut am primit o notificare de la executor prin care mi se face oferta de a lichida amiabil suma datorata, in caz contrar se va trece la executarea silita.
As dori sa-mi dati un model de raspuns la o astfel de notificare prin care eu sa fac o propunere de plata esalonata fara a mai fi nevoie sa se purceada la executarea silita.

Va multumesc anticipat si sper ca ma veti putea ajuta!

Luati personal legatura cu creditorul dvs. si perfectati printr-un inscris, modalitatea platii datoriei.

Daca acesta a trimis notificarea printr-un executor judecatoresc, probabil ca a specificat in cuprinsul acelei notificari si "datele de contact" eventual o zi/loc, in care sa va intalniti pentru o solutionare pe cale amiabila.

Dvs. puteti face o propunere "de plata esalonata" dar...ce va faceti daca creditorul dvs. nu este de acord cu aceasta "oferta/propunere" si incepe executarea silita impotriva dvs.?
Eu va sugerez sa apelati la un mediator autorizat, cu ajutorul caruia puteti incerca sa negociati si sa ajungeti la un acord cu creditorul dumneavoastra, in privinta modului de stingere a debitului.
Va doresc succes! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata intretinerii geavela geavela Buna ziua ,Locuiesc in 2 camere cu fiica mea si doi nepoti ,de 4 si 2 ani .Lucrez numai eu.Am primit ieri somatie de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Esalonare plata sulta cerneaadriana cerneaadriana printr o hot jud am fost obligat la o suma foarte mare de bani dar pe care nu o pot plati dintr o data si as dori o esalonare Cum procedez? (vezi toată discuția)