avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru neplata intretinerii
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru neplata intretinerii

Buna ziua ,Locuiesc in 2 camere cu fiica mea si doi nepoti ,de 4 si 2 ani .Lucrez numai eu.Am primit ieri somatie de executare silita pentru neplata intretinerii si a penalitatilor de aproximativ 14.000 lei .Ce pot face sa nu ajungem pe drumuri ?
Exista lege care permite sa se poata plati suma care depaseste 10.000 lei si sa mi se puna doar poprire pe salariu ? In cit timp pot sa mai actionez ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:05, 11 Aprilie 2015
Negociati incheierea de angajament de plata
ynocentta a scris:

Negociati incheierea de angajament de plata



Va multumesc si va rog sa-mi spuneti ,daca se poate , in ce sens pot negocia cu executorul ?
nu aveti ce negocia cu executorul, ci cu creditorul, cu asociatia. Daca nu v-ati inteles amiabil sa platiti esalonat datoria pana sa ajungeti la judecata si sa aveti de platit si cheltuielile de judecata si acum pe astea de executare..nu vad la ce intelegere puteti spera acum.
Am intrebat despre negociere deoarece asa imi raspunsese la intrebarea mea Ynocentta .
Va rog sa-mi spuneti daca acum , la executare silita , pot sau nu pot sa dau suma de peste 10000 lei pentru a nu se scoate casa la licitatie ,iar 10000 sa-i platesc prin poprire.
Va multumesc de ajutor
Plătiți cat puteți de mult și de repede și pt diferența intelegeti-va sa plătiți mai mult decât 1/3 din venitul dvs și or sa accepte.

Alte discuții în legătură

Recurs respins, declanºarea executãrii silite Daniela28 Daniela28 În urma respingerii recursului, s-a decis (irevocabil) recuperarea unui debit de 4000 euro + cheltuieli de judecată în sumă de 2191,11 lei. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Crys3008 Crys3008 Dacă am executare pe conturi dar am vb cu cei de la bancă sa fac un angajament scris de plata , daca acestia sunt de acord anunță executorul si mi se ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca sofyaamber sofyaamber Buna ziua, In cazul in care la aceasi banca exista doua credite pe numele aceleiasi persoane , unul de refinantare a unui alt credit (care a fost la alta ... (vezi toată discuția)