avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silita

Dacă am executare pe conturi dar am vb cu cei de la bancă sa fac un angajament scris de plata , daca acestia sunt de acord anunță executorul si mi se ridică poprirea sau trebuie sa mai achit ceva, gen cauțiune?
Cel mai recent răspuns: Crys3008 , utilizator 16:06, 3 Februarie 2020
Depinde ce condiții ați negociat. Cum v-ați înțeles așa se va proceda. Dacă n-ați negociat bine, veți fi executat silit pe bunurile mobile și imobile pe care le dețineți. Trebuia să plătiți un avocat să vă asiste la negocierea plății eșalonate.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
Dapix, utilizator
Păi am discutat si ar fi cam cu 150 de lei mai puțin decât mi-ar face poprire. Doar că mi-e mai comod asa decat sa imi blocheze contul. Acum astept ce raspuns primesc.

Dapix a scris:

Depinde ce condiții ați negociat. Cum v-ați înțeles așa se va proceda. Dacă n-ați negociat bine, veți fi executat silit pe bunurile mobile și imobile pe care le dețineți. Trebuia să plătiți un avocat să vă asiste la negocierea plății eșalonate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- ce bunuri pot face obiectul executarii ? boryxela boryxela Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi si/sau informatii in legatura cu urmatoarea problema:Nu mi-am achitat cateva facturi la o firma si ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu pot respecta angajamentul de plata ? iulia43 iulia43 Am un dosar de executare silita la un executor si nu mai pot sa platesc rata care o am in angajamentul de plata.ce se poate intampla daca platesc mai putin ... (vezi toată discuția)