avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla daca nu pot respecta angajamentul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla daca nu pot respecta angajamentul de plata ?

Am un dosar de executare silita la un executor si nu mai pot sa platesc rata care o am in angajamentul de plata.ce se poate intampla daca platesc mai putin fiind in somaj acum.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 13:44, 16 Decembrie 2013
Buna ziua,
Luati legatura cu Executorul, expuneti-va situatia financiara si negociati o esalonare a platii debitului.
Cu stima,
daca aveti bunui executabile mobile sau imobile, executorul probabil ca nu va dori sa va esaloneze. daca nu sigur va dori.

executorul trece la executarea bunurilodr imobile
Vi se poate accepta o recalculare a ratei pe care o platiti conform angajamentului actual (in cazul in care creditorul este de acord) sau se va continua executarea bunurilor si veniturilor dvs (cand le veti realiza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - contract de credit cu buletinul Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in speta, debitorul a incheiat un contract de credit cu buletinul in 2005 pentru suma de 8.000 lei, din care a achitat vreo doua rate, dupa care si-a insusit ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Esalonare plata sulta cerneaadriana cerneaadriana printr o hot jud am fost obligat la o suma foarte mare de bani dar pe care nu o pot plati dintr o data si as dori o esalonare Cum procedez? (vezi toată discuția)