Buna ziua,
Azi am primit o amenda de la "drumuri" prin care se spunea ca in data de 25.01.2011 am circulat pe A1 fara rovinieta.
In seara zilei de 24.01.2011, am fost la o statie peco, am alimentat si am cumparat o rovinieta pt. 7 zile care sa intre in vigoare in acea zi (24.01.) iar in dimineata zilei de 25.01 am plecat spre Bucuresti.
Intrebare: pot lua o dovada de plata de la statia peco de unde am cumparat rovinieta si cum pot face acest lucru? sau de unde pot lua o dovada? Pot verifica on-line daca o masina are rovinieta si pe ce site?
Incercati daca vor cei de la statia de benzina sa va dea dovada (copie la ce v-a dat atunci in ianuarie) dar sa stiti ca nu sunt obligati, asta daca cumva va intampina cu un refuz.
Astfel de evidente gasiti doar le Posta Romana pt ca celelalte institutii abilitate sa comercializeze roviniete nu pastreaza in baza de date situatia rovinietelor vandute. Nu cred ca la statia de benzina o sa gasiti asa ceva. Dar va mai puteti adresa la CNADNR cu un mail pe adresa : www.candnr.ro sau puteti cere informatii la tel. 021/2643333 sau 021/2643334.
Amenda rovinieta
Dragos88CYL
Buna ziua
Am primit prin posta amenda pt rovinieta pt un autoturism din categoria A, am fost surprins in data de 21.04.2018 de o camera in localitatea Ulmi ... (vezi toată discuția)