avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara retributie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara retributie

buna ziua.

am 14 vechime in acelasi loc de munca (functionar public), am luat 3 luni concediu fara retributie mai pot prelungi inca 3 luni?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - promovare profesionala ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. sunt economista la spital si din anul 2008 pana in august 2012 am fost in concediu de crestere copil (pt. doi copii, concediul pt al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Cumul de atributii emilia_cld emilia_cld Buna ziua! Sunt un functionar public intr-o institutie deconcentrata. Sunt incadrata pe un post si pe langa aceasta inlocuiesc o alta colega care se afla in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o situație la locul de munca: pentru că ... Ioooo Ioooo Bună ziua. Am și eu o situație la locul de munca: pentru că Sf Maria pica marți, și este zi libera de la stat, angajatorul a propus sa faca punte și să ... (vezi toată discuția)