avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA prestari servicii catre UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA prestari servicii catre UE

Buna ziua,

speta la care caut cu disperare un raspuns este urmatoarea :
contribuabil persoana juridica,cu CA sub 35000 eur,neplatitoare de TVA,inregistrata doar pe 153(1)-presteaza servicii catre UE.Declara prestarile de servicii in 390 .
Intrebare : aceasta persoana are obligatia depunerii D300?
Intreb deoarece din partea departamentului asistenta contribuabili mi s-a raspuns ca ar trebui sa depuna D301 :stunned:

Multumesc,
O zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Inscriere ca platitor de tva si declaratia 390 dcgeo dcgeo Buna ziua as dori si eu o lamurire cu privire la un caz si anume: Pers juridica X srl din Romania ia un proiect in Africa prin intermediul unui intermediar ... (vezi toată discuția)
Am obligatia de a ma inregistra ca platitor de tva ? ga-ga ga-ga buna ziua ! am obligatia pentru a putea emite factura de prestari servicii -construcii montaj in Ue -( beneficiarul este stabilit in Ue el va plati tva ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva depune 094 si 300? alexmac alexmac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, pentru ca am gasit mai multe raspunsuri la aceasta intrebare: Un PFA in sistem real, neplatitor de TVA dar ... (vezi toată discuția)