avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EVACUARE DIN IMOBIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EVACUARE DIN IMOBIL

Am obtinut o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabila de evacuare a chiriasului din locuinta pe care i-am inchiriat-o. Hotararea a fost investita cu titlu executoriu. Intrebarea mea este daca pentru evacuare este nevoie sa apelez la un executor judecatoresc sau pot sa ma adresez politiei si insotita de catre politisti sa-l evacuez din locuinta mea proprietate personal?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:56, 25 Iulie 2011
trebuie sa mergeti impreuna cu executorul judecatoresc. acesta are competenta sa puna in executare hotararea judecatoreasca de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract titlu executoriu/ se poate proceda la executare silita? simonaadina23 simonaadina23 Buna seara. Daca intr-un contract de chirie este prevazuta sintagma: \"in cazul nerespectarii conditiilor de plata prezentul contract devine titlu ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)
Chiriasi ce refuza parasirea locuintei brgp123 brgp123 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am cumparat o garsoniera in care locuiau chiriasi, fara forme legale, acestia refuza eliberarea acesteia sub ... (vezi toată discuția)