avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ABONAMENT INTERNET
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ABONAMENT INTERNET

Buna ziua,
Am si eu o problema:
Am fost "bombardata cu oferte" de la o firma de telefonie mobila, am pus "botul", si m-am trezit acasa cu un USB abonament la Internet pe care nu mi-l recunoaste calculatorul.Am sunta la serv. clienti am incercat cu operatorul sa-l instalez, dar degeaba.Mi-a spus sa-mi schimb Windowsul ca nu e bun.Al meu este Windows XP cum cere in instructiuni.Can i-am spus ca vreau sa-l returnez mi-a ssus ca nu se poate.Sa fac ce vreau cu el .Nu am nici o posibilitatea sa renunt la abonament fiind si la distanta ?.
Va multumesc , pentru atentie
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 13:08, 4 August 2011
Depinde de continutul contractului pe care l-ati incheiat. Daca cerintele necesare pentru functionare sunt indeplinite de catre sistemul pe care il folositi si totusi nu puteti utiliza internetul, trimiteti-le celor care v-au furnizat serviciul o notificare scrisa prin care reclamati problemele pe care le intampinati. In caz de nerezolvare a problemei, notificati-i (tot in scris) ca intelegeti sa reziliati contractul incheiat si ca doriti returnarea USB. In caz ca nu ajungeti la o intelegere inaintati o actiune in instanta. Pana una alta sesizati si opc-ul ca nu va costa nimic.
Va multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat.
Testati respectivul dispozitiv pe PC-ul altcuiva. Daca functioneaza, sesizati degeaba deoarece problema e PC-ul dvs. Daca nici la altii nu functioneaza, inseamna ca probabil e defect.
Vă rog să mă contactaţi în a vă face o sesizare către ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste revisal 5 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua tuturor! eu nu mai am o zi buna deoarece incerc sa instalez noua versiune de Revisal pusa la dispozitie pentru testare si nu reusesc! Desi am ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pe licenta software nedorita cipyk cipyk Am citit o stire in care un domn din Franta, care a achizitionat un laptop Asus cu sistem de operare Windows XP preinstalat, a solicitat returnarea banilor pe ... (vezi toată discuția)
Retur altex produs cumparat din magazin Ionut1392 Ionut1392 Buna seara. Am si eu o problema cu un monitor care nu respecta specificatiile producatorului. Am cumparat un monitor vineri dintr-un magazin altex. Cand am ... (vezi toată discuția)