avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Consultant fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Consultant fiscal

Exista OG71/2001 si Legea 198/2002 care reglementeaza activitatea de consultanta fiscala. Dar nu am auzit nimic despre organizarea vreunui examen pentru dobandirea calitatii de consultant fiscal.
Ma poate ajuta cineva cu detalii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 00:00, 7 Septembrie 2004
Ma intereseaza acest subect si pe mine-am auzit ca tot prin CECAR ar fii....
Tocmai a fost suspendata aplicarea de catre un act normativ recent:

SECŢIUNEA a 24-a
Suspendarea aplicării Ordonanţei Guvernului nr. 71/2001 privind organizarea şi exercitarea activităţii de consultanţă fiscală

Art. XXXVII. - De la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe şi până la data de 31 decembrie 2006 se suspendă aplicarea Ordonanţei Guvernului nr. 71/2001 privind organizarea şi exercitarea activităţii de consultanţă fiscală, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 538 din 1 septembrie 2001, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 198/2002.

www.avocatnet.ro/practic/in/... ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect legea contabilitatii berheci berheci are cineva proiectul noii legi a contabilitatii? (vezi toată discuția)
Certificare decl 101 de catre consultant fiscal lylyan lylyan Buna ziua Am inteles bine ca toate decl 101aferente anului 2009( indiferent ca este contribuabil mic) trebuie certificate de catre un consultant ... (vezi toată discuția)
Examen consultant financiar Lentian Lentian Daca esti economist si ai lucrat in domeniul bancar indeplinesti conditiile pentru inscriere la examenul de consultant financiar? (vezi toată discuția)