avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asamblare calculator din piese
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asamblare calculator din piese

as dori daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: am achizitionat piese de calculator si va intreb fiind institutie publica daca este legal sa asamblez piesele pentru a obtine calculator, si cum inregistrez acest lucru in contabiliate.Mentionez ca este ca valore sub 1800 lei.

Alte discuții în legătură

Inregistrare computere amalianeag amalianeag Am cumparat subansamble second-hand pentru calculatoare, din care IT-ul o sa faca 2 computere. Cum sa fac, sa inregistrez piesele in ct de materiale, le scot ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe pe 2 facturi adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, Ma poate lamuri si pe mine cineva: S-a achizitianat un calculator pe componente de la 2 firme diferite, deci 2 facturi. Pe o factura valoarea ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar vs mijloc fix sub_bass2002 sub_bass2002 Am si eu o intrebare. Am cumparat la firma un calculator in valoare de 2600 ron. Pe factura apar separat pisele ( procesor, boxe, monitor....). Cum ... (vezi toată discuția)