avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu executorul
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu executorul

Am o hotarire judecatoreasca definitiva de 2 ani si 6 luni (am cistigat un proces impotriva unui chirias al meu care nu a platit nici chiria aferenta nici utilitati suma este la vreo 3000 RON)am angajat un executor judecatoresc mi-a luat comision 10% inainte a facut o singura notificare debitoarei fara ca ca sa ma anunte si pe mine -in aceasta notificare isi ia angajamentul ca daca se angajeaza plateste ea in realitate luca la negru i-am adus la cunostina executorului unde lucreaza iar acesta culmea mia zis -SA NU O SPARIU-m-am adresat in nenumarate rinduri executorului in scris comunicindui date nr telefon etc ,i-am solicitat sa o cheme la biriu la dinsul sa vedem daca vrea sa plateasca dar executorul ma tot amina cu diferite motive -ba ca no gaseste ba ca nare ce executa etc.fac specificatia ca este in alt judet atit executorul cit si debitoarea.As vrea sa stiu la cit timp trebuia sa faca executorul notificare (a facut doar una singura la o luna dupa ce iam platit de atunci nimichi de vreo 2 ani si 3 luni)ce ar trebui sa fac in continuare? va multumesc
Cel mai recent răspuns: kovacsarcadiu , utilizator 10:00, 28 Septembrie 2011
fa-i in scris orice. Fa-i o cerere prin care tu ca si creditor ii soliciti continuarea executarii silite. Dar totul in scris. Asa nu mai merge sa te duca de nas
La ce termene trebuie sa faca executorul notificari catre debitor?Ce masuri poate sa ia executorul asupra debitorului daca acesta nu se prezinta in urma notificari de catre executor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita stancea stancea buna ziua am o problema si doresc raspuns an anul 2009 am imprumutat 4 persoane cu o suma de bani ,acestia au disparut si nu mai miau dat suma de bani am ... (vezi toată discuția)
Evacuare noul cod procedura civila otilia13 otilia13 buna seara. Sunt la inceput de cariera si as vrea sa ma lamuriti intr-o problema privind evacuarea. In cazul unei conventii pt ocuparea unui spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)