avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stergere inscrieri provizorii cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stergere inscrieri provizorii cazier

1.in cazul scoaterii de sub urmarire penala si aplicarii unei amenzi administrative,in cat timp s sterg inscrerile provizorii din cazier?de la comunicarea hotararii si pana la plata amenzii,aceste inscrieri apar p cazierul judiciar?
2.care este procedura de urmat in cazul in kre hotararea s-a dat p un nume gresit?

Alte discuții în legătură

Amânarea aplicării pedepsei înscrisă in cazierul judiciar RazvanSorin91 RazvanSorin91 In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
amenda administrativa-reabilitarea de drept? IonutGheorgheLad IonutGheorgheLad Buna ziua! Am si eu o problema, in data de 01.10.2013 am fost scos de sub urmarire penala conform art.18^1 CP si mi sa aplicat amenda administrativa in ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea reglementarilor Cristiandragusan Cristiandragusan 9. Articolul 15 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „Art. 15.- (1) Persoanele fizice inscrise in cazierul judiciar sau cu privire la care s-au ... (vezi toată discuția)