m am internat duminica seara in regim de urgenta cu copilasul la un spital privat. ni sa spus ca beneficiem de reduceri si analize decontate de casa de asigurari daca aducem bilet de trimitere de la medicul de familie, cu data anterioara internarii. (in conditiile in care medicul de familie nu lucreaza in weekend). am mers la medicul de famile (angajat in cadrul aceluiasi spital privat), care a spus ca nu are cum sa elibereze cu o data anterioara. am dat fel si fel de telefoane, mi au dat tot felul de legaturi si nimic. spuneti mi si mie o solutie legala pentru aceasta situatie. cum e posibil sa nu pot beneficia de aceste decontari, in conditiile in care sunt angajat, platitor de cas?? doar pentru faptul ca mi s a imbolnavit copilul in weekend?? va rog mult, astept un raspuns
:(
cu drag, ella
Daca v-ati prezentat in camera de garda duminica , si diagnosticul permitea incadrarea la urgente,casa va deconta urgenta fara bilet de trimitere.
Mai apoi,facandu-se transfer pe sectie,este considerata internare si pt.a nu plati aveati nevoie de b.t.pe care il puteati scoate de la medicul de familie cu data de luni.
Asa cred ca veti fi nevoita sa platiti pt. zilele de spitalizare.Biletele de trimitere sunt formulare cu regim special,precum formularele de concedii medicale si nu se pot elibera retroactiv.
Cass / fnuas vs copii
Meina
Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii ce prevede categoriile de persoane care beneficiaza de asigurare de sanatate, fara a datora ... (vezi toată discuția)