avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

daca nasc al doilea copil si primul a facut deja 2 ani mai beneficiez de concediul pt cresterea copilului si indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: olguta86 , utilizator 14:54, 26 Iulie 2011
1. Da, veti beneficia de CCC2 si de indemnizatia aferenta.
2. Indemnizatia se va calcula 75% din veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii (aici intra si perioada de CCC1).
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil , cel de al doilea copil bimola bimola Buna ziua , sunt in CCC din 9 dec. 2010 pana in 9 dec. 2012 iar la mijlocul lunii martie 2013 urmeaza sa nasc cel de-al doilea copil . In acest caz in perioada ... (vezi toată discuția)
Sarcina din timpul concediului de crestere a copilului irinagrecu irinagrecu Buna ziua, Am nascut in data de 10.07.2015. Acum fetita mea are 6 luni. As vrea sa raman iar insarcunata si sa beneficiez in continuare de concediu pt. ... (vezi toată discuția)