avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cum se calculeaza dauna totala la un moped?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cum se calculeaza dauna totala la un moped?

in urma unui accident utier a fost avariat mopedul aprilia rs din anul 1997...acesta a fost pus in circulatie in romania la data de 1 mai 2011 ... care este calculul si factorii pt a trece la intretinere buna , mopedul fiind reparat de la 0 si am investit in reparatii 1000 euro bani fara facturi... estimat ca de nou a valorat in 1997 aproximativ 3000 euro ... astazi modelul acesta nou valoreaza 3500 euro...
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:35, 26 Iulie 2011
Chiar dac in Romania a fost inmatriculat in 2011 mopedul are totusi 14 ani vechime si uzura corespunzatoare. Deci azi nu ar valora mai mult de 5 - 600 euro. Asa ca nu sperati la mai mult.
La modul in care furnizati informatii, nu puteti spera la o suma prea mare , mai ales pentru faptul ca nu aveti dovezi pentru "renovarile" facute (acte).Singura posibilitate ar fi o evaluare tehnica juridica (expertiza), lucru care implica timp si alti bani.
Modul in care poate evolua un proces de asemenea speta, poate fi lecturat aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesimtire la rca dorin85 dorin85 in 28 august 2011 am fost implicat intrun accident auto . nefiind vinovat am mers la firma de asigurari cu constatul amiabil. Dupa 3 luni si ceva, in care ... (vezi toată discuția)
Dauna totala 24.05.2012 monta monta Masina este dacia solenza,an 2004,39700km,echiparea confort. Inspectorul de la Groupama,a trecut masina la starea de intretinere buna si a intocmit un deviz ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca la astra asigurari marcyz marcyz In urma unui accident auto soldat cu dauna totala a masinii, prin polita rca de la astra asigurari se desbagubeste la ce valoare? (vezi toată discuția)