avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

Pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, avand cod CAEN 4719 (comert cu amanuntul in magazine nespecializate de produse nealimentare), sunt necesare "Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) - dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit. Daca persoana care doreste infiintarea I.I. are absolvit liceul cu specializarea : electronica si automatizari, se incadreaza ca pregatire profesionala?
Cel mai recent răspuns: ionescu45 , utilizator 13:58, 27 Iulie 2011
liceul e suficient.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)