avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare fara autorizatie

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez un apartament si, dupa multe cautari, am gasit unul care raspunde cerintelor mele, dar, din pacate, am aflat ca, initial, acest apartament a avut si o camara, pe care proprietarul (vanzatorul) a desfiintat-o fara vreo aprobare din partea autoritatilor, cu scopul de a mari supraf. bucatariei. Intrucat ma tem ca voi avea probleme dupa achizitionarea apartamentului (cand bugetul meu va fi pe minus), va rog sa ma ajutati cu cateva precizari/sfaturi privind riscurile pe care le-ar presupune achizitionarea unui apartament care a suferit modificari fara autorizatie si ce ar trebui facut pentru evitarea eventualelor riscuri sau pentru intrarea in legalitate.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Modificari apartament Costina23 Costina23 Buna seara! Am cumparat un apartament prin prog Prima Casa si as dori sa pun in camara de langa bucatarie aragazul si chiuveta. In camara am aerisire ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda autorizatie de constructie bionut bionut Buna ziua, Am cumparat un apartament care avea cateva modificari facute fara autorizatie: camara din bucatarie desfiintata si semiperetii din bucatarie spre ... (vezi toată discuția)
Modificare cadastru apartament fara autorizatie de constructie apopovici apopovici Va rog sa ma ajutati cu sugestii pentru rezolvarea urmatoarei probleme: -Am cumparat un apartament 3 camere,parter, ce fusese anterior modificat, in ... (vezi toată discuția)