avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea domiciliului

Buna ziua,
Cum trebuie procedat atunci cand imi schimb domiciliul si sunt parte intr-un proces?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 26 Iulie 2011
sa anuntati
Schimbarea domiciliului uneia din parti in timpul judecatii trebuie, sub pedeapsa neluarii ei in seama, sa fie adusa la cunostinta instantei prin petitie la dosar, iar partii potrivnice prin scrisoare recomandata, a carei recipisa de predare se va depune la dosar o data cu petitia prin care se instiinteaza instanta despre schimbarea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva unei persoane plecata peste hotare ContSters168541 ContSters168541 intrebarea mea este simpla .daca cineva ma actioneza in instanta si eu am domiciliu de ceva vreme peste hotare poate sa castige procesul prin faptul ca eu nu m ... (vezi toată discuția)
Corespondenþã articole! ContSters61634 ContSters61634 Ce art. din noul cod de procedura civilă corespunde art. 98 din vechiul cod de procedură civilă? Mulţumesc. [i]Art. 98. Schimbarea domiciliului uneia ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma, neprimirea de citatie contestare decizie concediere andrei_coma andrei_coma Buna, as vrea sa stiu daca firma va fi instiintata in cazul in care s-a trimis citatia privind contestarea deciziei de concediere la adresa firmei, dar intre ... (vezi toată discuția)