avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... codul familie urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

codul familie urgent

buna ziua,as dori si eu un raspuns sincer!!o femeie cand isi lasa copilul in spital dupa ce l-a nascut ce ii poate face legea?este inregistrata undeva la spital ca a facut asemenea gest?am putea gasi vreun act care demonstreaza asta?va multumesc mult si as dori un raspuns sincer

Alte discuții în legătură

Solutie testament pentru persoana cu dizabilitati tibipfa tibipfa Buna ziua, Vecina noastra in varsta de 93 de ani sta impreuna cu baiatul lui de cca 70 de ani. Baiatul a avut ceva probleme cand a fost mic si e...cum sa va ... (vezi toată discuția)
Pentru infiere mihaitatacaneala mihaitatacaneala Buna ziua. Acum 1 an si 5 luni s-a nascut o fetita in urma unei relatii a sotului meu cu o alta femeie. Aceasta nu a dorit copilul si a vrut sa-l lase in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Încerc să caut și eu două persoane, sunt verișorii ... Addytza27 Addytza27 Bună ziua. Încerc să caut și eu două persoane, sunt verișorii mei, mama lor i-a dat la casă de copii când erau micuți, 3 ,4 ,5, ani, cam între anii ... (vezi toată discuția)