avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cadru legislativ Agentie Modelling
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cadru legislativ Agentie Modelling

Buna ziua,
As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa imi deschid o agentie de modelling si as dori sa stiu detalii cu privire la cadrul legislativ pe care il presupune deschiderea unei astfel de agentii, tinand cont de faptul ca doresc ca modelele selectate de diferite agentii din strainatate sa poata sa fie trimise cu acte in regula. Firmele din strainatate de care vorbesc sunt destul de mari si nu vreau sa am probleme. De asemenea as dori sa stiu daca exista prevederi legale (speciale) pe care trebuie sa le cuprind in contractul de munca pe care il voi incheia cu aceste modele (ma intereseaza mai ales contractele facute pentru modele copii, dar nu numai).
Daca nu, spuneti-mi va rog, macarr unde sa caut aceste detalii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ayline , utilizator 21:46, 2 August 2011
Nimeni, nimic?!:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie agentie modele Ana_dana Ana_dana Buna ziua, Am fost inselata de o agentie de modele din Bucuresti. Mai exact acum mai multe luni am fost acostata in zona Universitate de o persoana care in ... (vezi toată discuția)
Firma de recrutare forta de munca asiatica Gica1199 Gica1199 Buna seara, As dori sa deschid o firma de recrutare forta de munca din strainatate, in special de pe piata asiatica, și ma intereseaza, dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma plasare forte de munca Rares Fulger Rares Fulger BUNA ZIUA! DETIN UN SRL SI AS DORI SA DESCHID UN BIROU PENTRU PLASAREA FORTEI DE MUNCA IN TARA DAR SI IN STRAINATATE. MA INTERESEAZA CE AUTORIZATII IMI ... (vezi toată discuția)