avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere de pe CIC atunci cand functia avuta se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere de pe CIC atunci cand functia avuta se desfiinteaza

Buna ziua. In momentul de fata sunt pe concediu de ingrijire a copilului de doi ani. Azi am aflat ca urmeaza sa se desfiinteze functia pe care am fost angajata si anume colegii care sunt in momentul de fata pe aceeasi functie vor da un examen in urma carora : cei care il promoveaza vor dobandi o alta functie ( vor vaea aceeasi indatoriri doar denumirea se va schimba, defapt asa se va face o reducere de personal " mascata ") iar cei care nu vor fi retrogradati la o functie considerata inferioara scazand salariul de baza. Intrebarea mea este : Ce se va intampla cu mine in cazul in care eu ma voi intoarce din concediu dupa ce colegii mei vor da acest examen? Eu cand ma intorc la lucru ma intorc pe aceeasi functie si salar pana cand voi da aceeasi examen? ( pot sa oblig angajatorul ca in decurs a 6 luni , timp in care eu voi fi renumerata ca si la plecare in concediu, sa dau aceeasi examen ca si colegii mei motivand ca eu am fost pe concediu de ingrijire a copilului si legea imi da dreptul la 6 luni de acomodare?) Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Salariu dupa cic corina30tg corina30tg Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital. Luna viitoare reincep serviciul dupa CIC si as dori sa stiu exact care sunt legile care reglementeaza stabilirea ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos, un sfat serida serida Buna seara, Am fost in concediu de ingrijire copil, concediu la care as avea dreptul pana in luna noiembrie, dar din motive financiare am inceput serviciul ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la servici dupa concediu crestere copil adriana80 adriana80 Buna seara. Ma aflu in CIC pana la sfarsitul lunii decembrie. Din pacate, am avut un litigiu dupa nastere cu fostul angajator, deoarece nu mi-a platit ... (vezi toată discuția)