avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reziliere contract comision
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reziliere contract comision

Buna ziua,
In data de 29.04.2011 am formulat o reziliere prin acordul partilor (2 exemplare) la contractul de comision pe care il aveam in acel moment dat, pe care l-am trimis Comitentului. Pana acum am primit doar o copie xerox in care comitentul a reziliat alt contract ( corectand nr de contract ). In tot acest timp nu am putut inchide PFA-ul deoarece aveam inregistrat la finante contractul si mi-au spus ca fara o reziliere a contractului nu se poate. Va rog sa imi spuneti daca este corect ceea ce au facut cei de la finante, si eventual daca pot factura in continuare Comitentului comisionul fix din contract avand in vedere ca ei nu au semnat acel act de reziliere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract cadru de comision + anexe diferite pentru fiecare tranzactie? ContSters156394 ContSters156394 O societate poate semna un contract cadru de comision cu o alta firma, fara sa fie stipulat in acesta un comision procent, sau o suma fixa achitata catre ... (vezi toată discuția)
Abonament orange elkecri elkecri Buna ziua, Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de prestari servicii si predare amplasament. thea30 thea30 Buna ziua In urma cu cativa ani am semnat un contract de executie lucrari constructii. S-au semnat toate Procesele Verbale, inclusiv cel de Predare-primire ... (vezi toată discuția)