avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abonament orange
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abonament orange

Buna ziua,

Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel prepay. Orange imi spune ca nu pot rezilia contractual atata timp cat aveam perioada contractuala cu ei si ca pentru a rezilia contractual trebuie sa platesc valoarea abonamentului fara tva pentru lunile ramase din contract.Am trimis cerere de reziliere si actul de inchidere a pfa-ului si degeaba.Nu vreau sa pierd numarul mai ales ca il am de cel putin 12 ani si am fost client numai orange.
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:43, 16 Martie 2016
Buna ziua.
Nu puteti rezilia contractul decat in termenii prevazuti de ei in contract.Sunt singura ca era stipulat in contract termenii de reziliere numai ca nu ati fost atent cand ati semnat.
Acum nu aveti altceva de facut decat sa asteptati data expirarii contractului sau sa platiti pentru lunile ramase.
Eh..nu este chiar asa. Cel putin din punctul meu de vedere. Daca nu ati beneficiat de telefon si aveti doar furnziare de servicii puteti face o notificare scrisa prin care solicitati rezilierea si transferul pe cartela. In notificare trebuie specificat ca nu sunteti de acord cu taxele de justa despagubire - sau cum le-or mai numi acum. Vor incerca sa va duca oarecum cu presul - spunandu-va ca Orange si-a facut calcule si s-a bazat pe niste sume..etc. . Pana la urma, daca va mentineti pozitia si nu cedati vor rezilia contractul. Cel putin asa s-a intamplat inc azul meu. Dar nu trebuie sa aveti datorii din urma. De asemenea, este posibil sa intampinati probleme la pastrarea numarului. Acum depinde ce este mai important pt dvs.
daca a fost contractul incheiat cu o persoana juridica, nu va functiona argumentatia de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Probleme după rezilierea contractului telefonic cu orange Florian_Gabriel_Felix Florian_Gabriel_Felix Bună ziua! Mă numesc Florian Gabriel Felix, și aș vrea dacă se poate, să dispun de un anumit ajutor, de o informație sau un pont pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita abonament orange gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am solicitat (telefonic la relatii cu clientii) rezilierea unui contract de abonament voce si trecerea numarului pe cartela preplatita. abanamentul este ... (vezi toată discuția)