avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AGENTIE DE PUBLICITATE angajeaza copii la promotii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AGENTIE DE PUBLICITATE angajeaza copii la promotii apoi nu le da banii!

O firma de publicitate din Bucuresti unde directorul,economistul,actionarul,etc sunt de fapt o familie,au contract cu o mare firma,angajeaza fete,unele minore apoi uita sa le mai dea banii pe motiv ca lipsesc produse promotionale.Cam toti copii care muncesc pe o nimica toata la aceste promotii iau si ei o plasa sau un produsel promotional acasa....apoi acesti domni si doamne de la aceasta firma care cunosc povestea le anunta ca-s urmariti si nu le mai da banii.Multi dintre ei nemaifacand valva deoarece nu vor sa li se intample ceva rau.In speta e vorba de fata mea care are 17 ani si a muncit la promotii aproape o luna acum fiind acuzata(obiceiul firmei)-si nu vor sa o plateasca. Din discutii cu ei mi-au spus ca e urmarita aproape penal:) de m-a umflat rasul.Le-am explicat ca vreau doar sa-i dea banii cuveniti sa nu ne apucam de altele.Specific faptul ca tatal directoarelor,care e tot director un om in varsta e un libidinos care i-a facut avansuri fatise fetei mele ca si celorlalte colege.Ce ma indrumati sa fac,si la ce usi sa bat.Multumesc!
Nu am dat numele firmei(are sediul prin zona Carol Davilla) si toata povestea se intampla intr-un mare hipermarket din Militari!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
viorasdelaoras, utilizator
Daca ati avut un contract semnat cu acea agentie, atunci aveti diverse parghii legale pentru a obliga firma sa respecte contractul semnat.
Fie la instantele civile, comerciale, de litigii de munca sau chiar penale.

... depinde de clauzele contractului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu probleme internet, proces ContSters227891 ContSters227891 Buna seara! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac ca sa nu achit facturile pentru care voi fi data in judecata in scurt timp, am fost anuntata. Adica, ... (vezi toată discuția)
Divulgare date personale catre terti mimisto mimisto Buna seara. Sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac. Am facut o reclamatie scrisa la un ritailer (hipermarket din Bucuresti) deoarece am fost ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata puppe2 puppe2 O parte a unei probleme mari... in urma cesiunii unui SRL actionarul asociat fiind si angajat al firmei, a ramas angajat cei care au preluat firma refufuzand ... (vezi toată discuția)