avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CREDITARE SOCIETATE ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CREDITARE SOCIETATE ADMINISTRATOR


Buna ziua,
am si eu o nelamurire , pentru fiecare dispozitie de incasare reprezentand o suma de bani cu care administratorul societatii crediteaza firma, trebuie intocmit contract de imprumut, cu nr. si data emiterii, daca da, care este legea care impune acest lucru?
Va multumesc.



Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:38, 27 Iulie 2011
Buna ziua, eu personal am incheiat un contract cadru de imprumut in care am prevazut ca asociatul va imprumuta societatea in fiunctie nevoile acesteia, i-am dat bineinteles nr. si data, l-au vazut si finantele si a fost in regula. La intrari si iesiri se mentiona nr. de contract ( creditare asociat cf. ctr. nr, sau restituire imprumut asociat cf ctr. nr.) Cam asta este
buna ziua

si noi procedam la fel .
Puteti sa postati un model de contract de creditare de acest fel? Va multumesc anticipat.
Iata un model de contract de creditare. Sper sa va fie de ajutor.
.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Limitare creditare firma mikitud mikitud Buna ziua Unul dintre asociatii unui SRL a creditat firma fara ca suma sa ii fie restituita in totalitate(i s-a virat doar o mica parte).In aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Este corect? bgeorgeta bgeorgeta este zi de salariu nu exista bani de salarii fac 5311=4551 100 (dispozitie de incasare) si 421=5311 100 cf stat de plata ziua urmatoare sunt ... (vezi toată discuția)