Buna ziua,
am si eu o nelamurire , pentru fiecare dispozitie de incasare reprezentand o suma de bani cu care administratorul societatii crediteaza firma, trebuie intocmit contract de imprumut, cu nr. si data emiterii, daca da, care este legea care impune acest lucru?
Va multumesc.
Buna ziua, eu personal am incheiat un contract cadru de imprumut in care am prevazut ca asociatul va imprumuta societatea in fiunctie nevoile acesteia, i-am dat bineinteles nr. si data, l-au vazut si finantele si a fost in regula. La intrari si iesiri se mentiona nr. de contract ( creditare asociat cf. ctr. nr, sau restituire imprumut asociat cf ctr. nr.) Cam asta este
Este corect?
bgeorgeta
este zi de salariu
nu exista bani de salarii
fac 5311=4551 100 (dispozitie de incasare)
si 421=5311 100 cf stat de plata
ziua urmatoare sunt ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.