avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora insarcinata

... am 22 de ani iar prietena mea are 15 ani, eu unu nu sunt de acord cu pastrarea copilului, nu ma simt eu pregatit, ea inca e copil, si nu are rost sa'i stric copilaria. Problema e ca nu stiu cum sa fac si/sau unde sa apelez pentru avort avand in vedere varsta ei si a mea si sa scapam aman2 de aceasta "problema fara vina" si fara alte consecinte grave.
Un rsp concret daca se poate. Va multumesc anticipat!
Nu vreau raspunsuri sau citate din lege sau nu mai stiu eu ce...
Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 22:29, 27 Iulie 2011
In ce luna este „prietena”? In principiu este decizia ei daca va avorta sau nu.
e in prima luna....mai mult nu...
piticot78 a scris:

nu vreau raspunsuri sau citate din lege sau nu mai stiu eu ce...

Atunci incercati pe un forum de discutii pe teme medicale.

Nu aveti niciun drept sa ii cereti sa avorteze, este decizia ei. Aveati ceva de spus in momentul in care ati intretinut relatii sexuale cu minora fara sa va protejati.
Daca tot nu sunteti de acord ca prietena sa aiba un copil la 15 ani atunci trebuia sa va cautati o prietena apropiata de varsta nu sa profitati de naivitatea unor copile.
Acum asumati-va raspunderea si sprijiniti-o pe fata in loc sa incercati sa o convingeti sa avorteze.
Ar trebui de asemenea sa va faceti griji sa nu ajungeti in inchisoare pt faptul ca ati intretinut relatii sexuale cu o minora, in situatia in care ati facut acest lucru si inainte de a implini 15 ani fata. V-as da si textele de lege care califica aceasta fapta, dar dupa cum ati mentionat, nu doriti acest lucru.
piticot78 a scris:

... am 22 de ani iar prietena mea are 15 ani, eu unu nu sunt de acord cu pastrarea copilului, nu ma simt eu pregatit, ea inca e copil, si nu are rost sa'i stric copilaria. Problema e ca nu stiu cum sa fac si/sau unde sa apelez pentru avort avand in vedere varsta ei si a mea si sa scapam aman2 de aceasta "problema fara vina" si fara alte consecinte grave.
Un rsp concret daca se poate. Va multumesc anticipat!
Nu vreau raspunsuri sau citate din lege sau nu mai stiu eu ce...

Nu ai cum sa o obligi sa avorteze daca nu vrea. Si chiar daca amandoi ati vrea sa faceti avort tot nu ati putea pentru ca in cazul de fata e nevoie si de consimtamantul parintilor minorei.
Data viitoare folositi un prezervativ si scapati de multe astfel de probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Se considera corupere minori? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Iata un caz care mi\'a atras atentia si m\'am gandit ca merita supus atentiei. O mama afla intr\'una din zile, din jurnalul intim al fiicei sale ... (vezi toată discuția)
Prietena minora mutata la iubit y0_luigi88 y0_luigi88 Buna seara as dori si eu un raspun la problema mea :Prietena mea are varsta de 16 ani si 2 luni si problema este urmatoare ea este tratata acasa un pik cam ... (vezi toată discuția)