avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cuantumul concediului medical si concediului prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cuantumul concediului medical si concediului prenatal

Buna ziua! Va rog sa-mi calculati si mie cuantumul concediului medical si concediului prenatal din salariul minim pe economie. Vechime in munca 1 aprilie 2010-19 aprilie2011.
20 aprilie-31 mai concediu medical
1 iunie-30 iunie concediu prenatal
1-31 iulie concediu prenatal
Mentionez ca salariul minim a fost 600 lei pana in decembrie iar din ianuarie a fost de 670 lei.

In speranta ca ma veti ajuta va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cuantumul concediului medical si concediului prenatal oanacarlan oanacarlan Buna seara! Va rog sa-mi calculati si mie cuantumul concediului medical si concediului prenatal din salariul minim pe economie. Vechime in munca 1 aprilie ... (vezi toată discuția)
Salarizare kumpel kumpel Are cineva rabdare sa analizeze cu atentie si sa explice daca e corect cum s-au aplicat cele 2 majorari tuturor salariilor cu 8% respectiv 7,4% (care au avut ... (vezi toată discuția)
Plata cm papic papic Buna Ziua In anul 2014 am fost in cm mai precis din iulie in risc maternal dupa acea in prenatal si postnatal. am salariu minim pe economie in fiecare luna ... (vezi toată discuția)