avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cuantumul concediului medical si concediului prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cuantumul concediului medical si concediului prenatal

Buna seara! Va rog sa-mi calculati si mie cuantumul concediului medical si concediului prenatal din salariul minim pe economie. Vechime in munca 1 aprilie 2010-19 aprilie2011.
20 aprilie-31 mai concediu medical
1 iunie-30 iunie concediu prenatal
Mentionez ca salariul minim a fost 600 lei pana in decembrie iar din ianuarie a
fost de 670 lei.
In speranta ca ma ve-ti ajuta va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 10:37, 10 Iulie 2011
aprilie 2011 ind.risc maternal 134 RON, salariu net 480 RON
mai 2011 ind.risc maternal 422 RON
iunie 2011 ind maternitate 501 RON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul concediului medical si concediului prenatal oanacarlan oanacarlan Buna ziua! Va rog sa-mi calculati si mie cuantumul concediului medical si concediului prenatal din salariul minim pe economie. Vechime in munca 1 aprilie ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Contributii concediu prenatal ela david ela david Ce contributii plateste societatea pentru o angajata care este in concediu prenatal si a avut in ultimile 6 luni salariul brut de 440 lei?Sanatate si somaj am ... (vezi toată discuția)