avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Despre sportivi si problemele lor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Despre sportivi si problemele lor

Buna ziua
Baiatul meu tocmai a iesit din juniorat si dupa cateva probe la unele echipe, in sfarsit cineva a vazut il el un sportiv de performanta, dar dupa interpelari telefonice la clubul posesor, ni se refuza in mod constant eliberarea unor copii dupa contractul incheiat de club si baiat si a legitimatiei vizate de FRH, acte care ii sunt necesare la registrul Comertului in vederea autorizarii ca PFA.
Ma puteti indruma pe ce cale sa obtin aceste documente. Mentionez ca clubul posesor are pretentii materiale la clubul beneficiar, dar asta nu influenteaza sub nici-o forma intocmirea documentelor pentru PFA.
Sper ca am postat corespunzator intrebarea mea.
Va multumesc, oricum.

Alte discuții în legătură

Modificare contract sportiv minor federatie sportiva jondoe1 jondoe1 Buna ziua, intrebarea mea este: Un contract de jucator[sportiv] se considera in continuare valabil daca federatia modifica date din contract fara a se face ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)