avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde depun?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde depun?

Servus tuturor ! Unde trebuie depusa cererea de chemare in judecata , avand in vedere ca paratul este din alta localitate? Miltumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:41, 27 Iulie 2011
scania a scris:

Servus tuturor ! Unde trebuie depusa cererea de chemare in judecata , avand in vedere ca paratul este din alta localitate? Miltumesc anticipat

Despre ce litigiu este vorba?
recuperare drepturi banesti
Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia domiciliaza reclamantul ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Tribunalul muncii;formulare si acte necesare pentru declansarea unei actiuni Stefan Ioana Stefan Ioana Fiul meu a lucrat la o firma de constructii in Bucuresti si de trei luni sta acasa,fara ca cei de la firma sa-i spuna ca este in concediu fara plata sau su ... (vezi toată discuția)
Unde se depune actiunea driver_host driver_host Buna ziua, Sunt din Buzau si am un conflict de munca cu o firma din Ploiesti, mai precis vreau sa contest decizia de incetare a contractului de munca si ... (vezi toată discuția)