avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediu suplimentar de antena
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediu suplimentar de antena

Poliţiştii locali au dreptul la concediul suplimentar de antenă, în condiţiile în care au sporul de antenă de 10%şi poartă staţii radio emisie-recepţie ? Dacă da, conform cărei legi?

Alte discuții în legătură

Mutare antena radio d_girl d_girl buna seara. in primul rand imi cer scuze deoarece nu stiu exact unde sa ma adresez pt problema mea, dar sper ca voi fi directionata catre cineva care poate ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului pana la ieșirea la pensie mihaela.ion mihaela.ion Buna ziua, Cineva care a lucrat in prezenta stațiilor de emisie recepție, pentru care se oferă spor de antena, ar putea ieși la pensie mai ... (vezi toată discuția)
Angajatii in domeniul it, care lucreaza exclusiv pe calculator, au prin lege zile suplimentare de concediu fata de celelalte categorii? Dan Cristescu Dan Cristescu Am auzit din intamplare o discutie si nu am reusit sa gasesc un raspuns edificator pe Internet. Fiind intr-o asemenea situatie ma intereseaza in mod direct. (vezi toată discuția)